Notice: Undefined index: hu-HU in /var/ftp/www4/cellspan/szendvicspanel.net/administrator/components/com_sh404sef/shSEFConfig.class.php on line 1262

Notice: Undefined variable: config in /var/ftp/www4/cellspan/szendvicspanel.net/templates/td_cletra/index.php on line 24

Notice: Trying to get property of non-object in /var/ftp/www4/cellspan/szendvicspanel.net/templates/td_cletra/index.php on line 24
JPAGETITLE

netweb

műanyag ablak
Fő profilunk a műanyag ablak, forgalmazása és cseréje, kiváló árakon. A műanyag ablak legjobb tulajdonsága a megbízható zajvédelem, szigetelés a hideg, szél ellen. Az örök kérdés mindig az, hogy a műanyag ablak legmegfelelőbbanyaga a hagyományos fa, a nem rozsdásodó alumínium, vagy a korunk legmodernebb anyaga, a műanyag ablak. Termékeink megvásárolhatók kereskedésünk egyikébe esetleg házhoz szállítva, beépítve.
műanyag ablak
samsung klíma
Akárki számára fontos lehet a lakhely fűtése, vagy például hogy pára nélküli legyen az. Amennyiben samsung klíma termékeket forgalmazó boltot keres venni, cégünk a legkifizetődőbb választás Önnek.|A bővebb adatokért nézzen rá samsung klíma berendezésekkel kereskedő webáruházunkra!
samsung klíma
balatoni apartman
Sok turista kedveli a balatoni nyaralást, ez egészen biztos. Olyan családok is előfordulhatnak, akik nem tudják kifizetni a külföldi utat, de a Balatonra van pénzük. Nekik a legmegfelelőbb lehetőség a cégünk által fenntartott balatoni apartman. Egy rendkívül szép, egzotikus kertekkel ellátott üdülőhely, amely által az az érzése támad, hogy egy messzi üdülőhelyen nyaral a tengerparton. Remekül hangzik, igaz? Weblapunk meglátogatása után bővebbet is megtudhat!
balatoni apartman
mágneses tábla
Mágneses táblakereskedelmével foglalkozik vállalkozásunk. Ilyen irodai kiegészítőkre szüksége lehet a irodában dolgozóknak, mert nem csak a székekre lehet szüksége az iroda berendezésekor. Gondot okozhat viszont a termékek megvásárlása, hogyha nincs idő elmenni érte. Az általunk fenntartott irodaszer webáruház a legmegfelelőbb megoldásnak tűnik Önnek is. Újabban egyre népszerűbb a mágneses tábla árucikkünk. Hogyha felkeltettük figyelmét, nézzen el weblapunkra!
mágneses tábla
canyoning
Cégünk vadvízi evezés, más üdülési szervezésekkel részére személyre szabva megoldást alakít ki. Célunk, hogy az Ön pihenése kiadásait jutányos áron ússza meg.! Nézzen rá canyoning weblapunkra és tudjon meg többet.Ha üdülés akkor canyoning!
canyoning
diákmunka Budapest
Dolgozni kívánsz nyáron a suli után, de tanácstalan vagy, hogy hogyan? Szükséges a zsebpénz valamire? A nálunk működő iskolaszövetkezet segítségével a diákmunka nyárra megoldható lehet, ha te is szeretnéd! Az általunk kínált diákmunka bővebb információiért tekintsd meg honlapunkat!
diákmunka Budapest
bérkalkulátor
Napjainkban több ember nem tudja kiszámolni a keresetét. Szóval megtörténhet, hogy a könyvelő lehet megoldás. A könyvelőnek azonban fizetni is kell, ezért az átlag ember igyekszik a világhálón keresgélni a legjobb megoldás után. Ha ügyesen keresgél valaki a neten, akkor gyorsan megtalálhatja a megoldást. Ez pedig a bérkalkulátor. Ez által akármikor megtudhatja a bérét!
bérkalkulátor
jura kávégép
Kimodható tulajdonképpen, hogy mostanság meglehetősen sokan szeretnek kávézni, és ez állandóan csak nőni fog. Sok ember viszont ezt a cselekedetet is a létező legjobb körülmények között kívánják kivitelezni, az otthonukban. Ehhez azonban elengedhetetlen kellék a kávégép. Vállalatunk kínálatában sokféle kávégép márka megtalálható. Az egyik legjobb azonban a Saeco kávégép. Amennyiben Ön is kávégépet kíván vásárolni, bátran keressen minket bizalommal!
jura kávégép
beltéri ajtók
Beltéri ajtók, nyílászárók. Debrecenben, egyedi méretben! Amiket gyártunk: laminált beltéri ajtó, hangszigetelt beltéri ajtó, üveg ajtó, MDF beltéri ajtó, festett ajtó, röntgen ajtó. Látogasson el hozzánk és válogasson hatalmas választékunk közül, vagy kattintson weblapunkra, további ajtóinkért, információért. Több éves gyakorlat ajtó és beltéri ajtók terén.
beltéri ajtók
makita fúrókalapács
Egy tökéletes makita fúrókalapács vagy makita akkus eszköz akármikor fontos lehet. Leginkább egy szakmunkás számára, hiszen a feladata ellátásához szüksége van rá. Boltunk honlapját nyugodtan megnézheti, ugyanis foglalkozásunk éppen az ilyen gépek árulása. Ha Önt is érdeklik a további információk, nyugodtan hívjon minket!
makita fúrókalapács
árfolyam
Hogyha a határon túlra megy az ember, természetesen a helyi pénznem szükséges, hogy a határon túl tartózkodhasson. Hogyha ez szükséges, akkor egy valutaváltó hely szükséges az utazók számára. Természetesen a pénznem terén az árfolyam egy rendkívül fontos tényező lehet. Ez állandóan változik, akár naponta is megújul az érték. A honlapunkon található valutaváltó használatával megtudhatja az aktuális árfolyam értékét.
árfolyam
babzsákfotel
Meglehetősen sok aulában lehet találni a babzsákfotel. Ez valójában egyáltalán nem furcsa, ugyanis a babzsákfotel egy olyanfajta modern bútor, mely házát simán feldíszíti. A babzsákfotel például valamilyen hideg felszínre is letehető, meleg érzést fog adni Önnek is. Webáruházunk babzsákfotel termékek forgalmazásával foglalatoskodik. Hogyha az Ön érdeklődését is felkeltettük, nézzen el webáruházunkba!
babzsákfotel

Bemutatkozás

Cégünk 2004-ben alakult, magyar tulajdonosok által. A cég vezetése több mint 10 éves szakmai tapasztalattal bír az acélszerkezetes épületek kivitelezésében ezért ügyfeleink zökkenőmentes kiszolgálásra számíthatnak. Egyik alapvető célunk, hogy modern, a piac elvárásainak teljes mértékben megfelelő termékeket ajánljuk vevőinknek, amelynek érdekében folyamatos fejlesztőmunkát végzünk. 2012-ben Bánházi Bernát és Bánházi Barnabás kapta Szabolcs – Szatmár – Bereg Megye, Év Termelő Vállalkozója díját.

 

Szolgáltatásaink


 • - szendvicspanel gyártása (termékünket 50-200 mm-es vastagságban – a kívánt hőszigetelésnek megfelelően – és tetszőleges hosszban gyártjuk),

 • - szendvicspanel értékesítése,

 • - szendvicspanel szerelése,

 • - acélszerkezet gyártása,

 • - acélszerkezetű épületek generálkivitelezése,

 • - trapézlemez forgalmazása,

 • - szelemen forgalmazása,

 • - élhajtott elemek (6 m), csavarok, kötőelemek, tömítőanyagok, kiegészítők forgalmazása.

 

 

A szendvicspanel

Szendvicspanel

Szendvicspanel:

 

A szendvicspanel olyan többrétegű, előregyártott építőelem, amely többnyire a hőszigetelő rétegből és az azt körbezáró fegyverzetből áll. Készülhet könnyű-, középnehéz és nehéz-szerkezetes kialakítással.

 

 

Mind szélesebb körben terjed a szendvicspanelből készült épületek alkalmazási köre, köszönhetően a kiváló jellemzőknek:szendvicspanel-ár

- kiváló hőszigetelési képesség
- csekély önsúly
- pontosan illeszkedő fugakialakítás
- azonnali szerelhetőség
- higiénikus felület
- gyors és biztonságos szerelés
- hosszú élettartam

 

A legegyszerűbb, leggyorsabb, és végül – de nem utolsósorban – legolcsóbb a polisztirol hab töltésű szendvicspanelek alkalmazása:

- üzemcsarnokok
- gazdasági épületek
- műhelyek
- raktárak
- hűtőházak stb. burkolataként.

 

A szendvicspanel gazdaságos megoldást jelent az oldalfal, válaszfal és álmennyezet megoldások között. A szendvicspanel 1150 mm fedőszélességű, átmenő rögzítésű, hőhídmentes kapcsolatokkal kétoldali 0,5 mm vastag acéllemez fegyverzettel és polisztirol hőszigeteléssel rendelkezik.

A panel nútféderes kialakítású, ezért egyszerűen, gyorsan szerelhető fém szelemenre, vasbetonra, vagy fa tartóra. A rögzítése tömítőalátétes önfúró csavarral történik, vízszintesen és függőlegesen egyaránt elhelyezhető, és bármilyen épületen felhasználható.

Teremékünket 50-, 90-, 120-, 150-, 200mm-es vastagságban (a kívánt hőszigetelésnek megfelelően) és tetszőleges hosszban egy ausztrál gyártmányú, számítógép által vezérelt gépsoron gyártjuk.

A többféle panelvastagság, színválaszték lehetővé teszi, hogy a célnak legmegfelelőbb kerüljön alkalmazásra, ezáltal a műszaki, esztétikai és gazdaságossági igények egyaránt optimálisan kielégíthetők.

szendvicspanel-színek

Cégünk ingyenes burkolat tervezéssel áll vevői rendelkezésére, legyen az meglévő vagy új épület, így kivitelezéssel járó hulladék minimálisra csökkenthető.


Szendvicspanel bővebben:

tartalom:  http://hu.wikipedia.org/wiki/Szendvicspanel

 

A szendvicspanel olyan többrétegű, előre gyártott építőelem, amely többnyire a hőszigetelő rétegből és az azt körbezárófegyverzetből áll. Készülhet könnyű-, középnehéz és nehézszerkezetes kialakítással. Tipikus és világszerte nagy darabszámban gyártott változata a paneles és alagútzsalus épületek homlokzati falpaneljei, melyben a fegyverzet kívül-belül vasbeton, de ugyanígy készülhet könnyűszerkezetes építményekhez trapéz hullámprofilú, vagy mikrobordás lemezekből. Alkalmazása azonban nem merül ki az építményekben, alkalmazzák különféle gépjárművekben (pl. repülőgépek) és az űrhajózásban is. 


Előnye a szendvicspanelnek

 • gyorsan és nagy darabszámban gyártható,
 • a legyártott példányok minőségi szórása kis értékek közé szorítható (folyamatosan a kíván minőséggel előállítható),
 • gyorsan beépíthető és szerelhető,
 • változatos külső-belső burkolattal készíthető,
 • esztétikus megoldás épületek hőszigetelt tető, oldalfal és belső térelválasztóinak építéséhez.

Hátránya a szendvicspanelnek

 • ipari méretű előregyártó üzemet igényel,
 • pontos és precíz szakmunkát igényel (fokozott munkaminőség),
 • nehézszerkezetű szendvicspanelek esetén vezérgép (daru) szükséges a beemeléshez,
 • könnyűszerkezetes szendvicspanelek esetén alacsony a hőtároló tömeg (kicsi a testsűrűsége),
 • a panelkapcsolatoknál öndilatálódás és hőhíd alakul ki; kialakításuk körülményes, a kapcsolatok készítése és későbbi karbantartásuk nagy figyelmet és szakértelmet igényel.

Alapanyag

szendvicspanel külső-belső burkolat (fegyverzet)

A fegyverzet lehet 0,35-0,60 mm vastag acéllemez, melynek felületvédelme tűzihorganyzás, vagy színezett poliészter alapú bevonat, faanyagú, papír, különféle fém és műanyagfóliák, illetve beton, vasbeton. A beton-vasbetonanyagú külső felületeken rendszerint mosott, osztályozott nagyszemcséjű kavicsburkolat az elterjedt. Fegyverzetek lehetnek még különféle üvegek és áttetsző, vagy átlátszó műanyaglapok is.

közbenső réteg

Ha a panellel szemben fokozott hőszigetelő képesség van támasztva, a fegyverzetek közötti hőszigetelő réteg anyaga rendszerint valamilyen habosított műanyag (expandált polisztirol, poliuretán), vagy szálasított ásványi anyagok (üveg- és kőzetgyapot) lehetnek.

Vannak azonban nem kizárólag hőszigetelési célú közbenső rétegek, amelyek kialakítása rendszerint méhsejt-szerű, vagy nyílt-zártcellás habosítás az elérhető legkisebb tömeg melletti legnagyobb szerkezeti szilárdság érdekében. Ezek anyaga változatos, páratechnikai szempontokat figyelembe véve papír, műanyag, és habosított fém is lehet. Irányított fényáteresztésű szendvicspanelek esetében meghatározott átmérőjű átlátszó műanyagcsövek (fegyverzetfelületre merőlegesen beépítve), vagy zártcellás, szintén átlátszó műanyaghabok.

Felhasználása

Vázszerkezetre (fém, fa, műanyag anyagúak) szerelhetőek, a vázra rendszerint méretezett fém csavarokkal és különféle bilincsekkel rögzítik az egyes paneleket, a panelillesztéseket tömítik és/vagy előre gyártott profilokkal eltakarják.

Építményeknél, épületeknél
 • Hőszigetelt tető, hőszigetelt oldalfal.
 • Irányított fényáteresztésű panelek a beérkező napsugarak meghatározott irányú vezetésére.
 • Nem hőszigetelt belső falaknál hőszigetelés nélküli panelek.
Gépjárművekben
 • Repülőgépek belső térelválasztó falainál, elemeinél.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Szendvicspanel


 

Referenciáink:

 

Apagy raktár | Balkány, gyártócsarnok szendvicspanelből | Bélapátfalva, raktár szendvicspanelből | Biatorbágy, áruház szendvicspanelből | Budapest III. kerület – szendvicspanel  | Budapest, XVII. ker. – Logisztikai központ szendvicspanelből | Edelény raktár szendvicspanelből | Hajdúszoboszló géptároló | Nagytarcsa | Rúzsa tároló szendvicspanelből  | Szeged, hűtőház acélszerkezetből | Tarcal szendvicspanel | Tiszalök, asztalos üzem szendvicspanelből | Zákányszék, hűtőház acélszerkezetből |Zákányszék, hűtőház

szendvicspanelből

 

szendvicspanel építés acelszerkezet-nagytarcsa

 gyartocsarnok szendvicspanel apagy-szendvicspanel12

 

 

Szendvicspanel gyártása

A polisztirol hab töltésű szendvicspanel alkalmazása:

 • üzemcsarnokok,
 • gazdasági épületek,
 • műhelyek,
 • raktárak,
 • hűtőházak, stb. burkolataként.szendvicspanel-gyartás

 

 

Szendvicspanel gyártás: A szendvicspanel gazdaságos megoldást jelent az oldalfal, válaszfal és az álmennyezet megoldásoknál. A szendvicspanel 1150 mm fedőszélességű és átmenő rögzítésű. A szendvicspanel hőhídmentes kapcsolatokkal kétoldali, 0,5 mm vastag acéllemez fegyverzettel és polisztirol hőszigeteléssel rendelkezik.

A szendvicspanel nútféderes kialakítású, emiatt egyszerűen és nagyon gyorsan szerelhető fém szelemenre, vasbetonra, vagy akár fa tartóra is. A szendvicspanelek rögzítése tömítőalátétes önfúró csavarral történik, vízszintesen és függőlegesen egyaránt elhelyezhető, bármilyen épületen felhasználható.

Termékünket a kívánt hőszegetelésnek megfelelően akár 50-200 mm-es vastagságban és tetszőleges hosszban gyártjuk, szendvicspanel árak.

 


 

Szendvicspanel méretek

Vastagság
U(K) érték
50 mm
0,66 W/m2 K
90 mm
0,39 W/m2 K
120 mm
0,3 W/m2 K
150 mm
0,24 W/m2 K
200 mm
0,18 W/m2 K

Szendvicspanel tűzállósági határérték: Th=E15szendvicspanel-metszet

szendvicspanelek tűzvédelmi osztálya: B-s1, D0

 

A többféle szendvicspanel-vastagság és szendvicspanel-színválaszték lehetővé teszi,

hogy a célnak legmegfelelőbb kerüljön alkalmazásra, ezáltal a műszaki, esztétikai és gazdaságossági igények

egyaránt optimálisan kielégíthetők.