Notice: Undefined index: hu-HU in /var/ftp/www4/cellspan/szendvicspanel.net/administrator/components/com_sh404sef/shSEFConfig.class.php on line 1262

Notice: Undefined variable: config in /var/ftp/www4/cellspan/szendvicspanel.net/templates/td_cletra/index.php on line 24

Notice: Trying to get property of non-object in /var/ftp/www4/cellspan/szendvicspanel.net/templates/td_cletra/index.php on line 24
JPAGETITLE

Árajánlat kérés


Warning: parse_ini_file() has been disabled for security reasons in /var/ftp/www4/cellspan/szendvicspanel.net/modules/mod_simpleemailform/helper.php on line 271
Név: 
Telefonszám: 
email cím: 
Termék: 
    

Cserepeslemez

Cserepeslemez

A cserepeslemez kiválóan alkalmas tetőfedésre, megjelenése illeszkedik a kor igényeihez, súlya csekély, szerelése gyors és egyszerű.cserepeslemez-teto

 

Példák a cserepeslemez felhasználására:

A cserepeslemezt leginkább a családi házak tetejének burkolásához választjuk. A cserepeslemez a tetőre felrakva a hagyományos, cseréppel rakott tetőre hasonlót, azonban a szerelése gyorsabb és könnyebb megoldást jelent.

A cserepeslemez egyre inkább elterjedt, nemcsak családi házak tetejére, de nagyobb ipari, gazdasági épületek, társasházak tetőburkolásához is használatos, mert az igény szerinti hosszban gyártott cserepeslemez időt és energiát takarít meg, mivel egy darabban könnyen és gyorsan szerelhető a tetőkre, tetőlécekre.

Mivel kedvező áron tetszőleges méretben és színben választható a cserepeslemez, ezért nemcsak épületek tetejére, hanem kerti építmények, filagóriák, előtetők burkolásához is kedvelt termék a cserepeslemez.

A cserepeslemezt igény szerinti hosszúságban gyártjuk, hogy a tető a gerinctől a csatornáig egy táblával legyen lefedhető.

 

Cserepeslemez anyaga:

A cserepeslemez színes horganyzott acéllemezből készül.

 

Választható cserepeslemezek:

A cserepeslemezeinket kétféle mintázattal gyártjuk:

  • - hódfarkú mintázatú cserepeslemez
  • - szinuszos mintázatú cserepeslemez

 

Mire figyeljünk, ha cserepeslemezt akarunk vágni?

A cserepeslemez vágása nyíró szerszámmal, egyenes vonalban vágó fűrésszel, vagy lemezollóval ajánlott. Tilos bármilyen hőhatást okozó eszköz (pl.: sarokköszörű) használata a színes bevonatú lemez vágásához.

 cserepeslemez-vagas

A cserepeslemez ajánlott lécezési igénye:

A cserepeslemez lécezését a szarufa oldalfal felőli vágásnál kezdve a következőképen ajánlott kivitelezni: az első léc a szarufa végére kerüljön, a második léc közepe az első léc közepétől 25 cm távolságra, minden további léc közepe 35 cm távolságra kerüljön az előző léc közepétől, az utolsó léc közepe tetszőleges távolságra lehet az utolsó előtti léc közepétől, de legfeljebb 35 cm-re. A cserepeslemez tetőlemezt úgy ajánlott felerősíteni a tetőlécre, hogy a cserepeslemez vége 10 cm hosszan belógjon a csatorna felé. A felfogatás mindig a cserepeslemez "rokkantása" alatt 5 cm távolságra kerüljön. A csavarozás ott ajánlott, ahol a cserepeslemez közvetlenül felfekszik a szelemenre. A tető dőlésszögének meg kell haladnia a 30°-ot, hogy a víz megfelelően tudja elhagyni a tető felületét cserepeslemez-lefolyas.

 

 

Cserepeslemez felhasználása

 

 

Az általunk forgalmazott cserepeslemez általában lakások tetőzetére alkalmazzák. A cserepes lemez tetők nm súlya 5kg, amely jelen pillanatban a legkönnyebb tetőfedő anyag a magyar építőiparban, ugyanis az oly gyakran elterjedt kisméretű palával fedett tetők átfedésére. Tovább gyarapítja erényeit az esztétikus megjelenés, amely megszólalásig hasonlít a nagy súlyú cseréptetők küllemére.

A cserepeslemez az egyetlen olyan anyag, ami semmilyen plusz súlyt nem ró a tartó szerkezetekre illetve az építmény falazatára és alapjára se. Fel tudja venni a faszerkezet által rárótt negatív terheket. A cserepeslemez ez által elkerülhető az oly sokszor jelentkező falrepedések, amelyek a kisméretű palával fedett tetők átfedése után (pl. cserép (50kg/nm)) rendszerint jelentkezik a magánlakásokban.

 

Cserepeslemez garanciális feltételei:

 

A cserepeslemez ÉMI tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Több év garanciát vállalunk az általunk forgalmazott cserepes és trapéz lemezekre.

 

Mennyire strapabíró ?

 

A sima horganyzott lemez 70-90 éves élettartamot is elér, amit csak az fokoz az általunk forgalmazott cserepeslemez a 24 mikronos poliészter festék bevonata. A cserepeslemez roppant tartós és esztétikus tető és egyéb felületet lehet készíteni.

 

Cserepeslemez előnye:

 

A cserepeslemez bármilyen karbantartó vagy javítási munkálatoknál egyszerűen elvehető a helyükről és ugyan úgy visszahelyezhetők, cserepeslemez egymásra is rakható.

Cserepeslemez előnyére szolgál a gondozás mentesség (nem kell mosni nem tapad meg a moha …stb.), szép színes felület, és a cserepeslemez szerkezeti mobilitás ugyanis roncsolás mentesen oldható kötésekkel van rögzítve(csavarozással) cserepeslemez, egymáshoz is.

Az általunk forgalmazott cserepeslemez  színek széles repertoárjával állunk megrendelőink rendelkezésére.

 

Ajánlás:

Cserepeslemez forgalmazása, lemez termékek, acélszerkezetek egyenesen a gyárból. Minőségi alapanyagokból, tanúsítvánnyal rendelkező cserepeslemezek kiváló áron. A cégünk egyik fő terméke a cserepeslemez. Látogasson el weboldalunkra az akciós árakért, akciókért, aktuális információkért , cserepeslemez minőségi mutatókért. A cserepeslemez strapabíró szerkezete és kiváló stabilitása miatt nagyon közkedvelt. Használja ön is...

 

 

 

 

 

 

További cikkek